Figyelem! Az orvosi diétát minden esetben orvosi konzultáció előz meg és orvosi kontroll mellet zajlik.
Nálunk a programot dr. Fekete István háziorvos koordinálja.

Rendelés: szerda, csütörtök 19-20-ig.
Jelentkezés: 06-23-232-162

Lépésről Lépésre Az Egészséges Táplálkozás Felé

HATÉKONY FOGYÓKÚRA TERV

A Prodimed orvosilag megalapozott, öt szakaszból álló kezelési programja során Ön először megszabadulhat felesleges kilóitól, majd lépésről lépésre áttérhet az egészséges és kiegyensúlyozott étrendre. Ez az egyedülálló kombináció biztosítja a diéta hosszú távú eredményességét! Az aktív szakaszban a fehérje-kiegészítők gondoskodnak súlyfeleslegének hatékony és kellemes leépítéséről. Az átmeneti szakaszok biztosítják a normál táplálkozásra való fokozatos áttérést, míg az egészséges étrend fenntartására szolgáló szakaszok teljes ellenőrzést biztosítanak a táplálkozás felett.
 

SZAKÉRTŐI TÁMOGATÁS

Kulcs A Sikerhez És A Hosszan Tartó Eredményekhez

Kutatásaink azt bizonyítják, hogy a siker kulcsa a szakértői támogatásban rejlik. Érje el sikeresen ideális súlyát a Prodimed táplálkozási szakértőinek segítségével! A Prodimed szakértőinek feladata, hogy személyre szabott kezelési programot állítsanak össze az Ön számára. Ez a program válik majd természetes étrendjévé.
 

ÍZLETES ÉS VÁLTOZATOS

Változatos Ízvilág

A Prodimed saját fejlesztésű, különböző ízekben és formákban kapható széles termékkínálata kellemes változatosságot biztosít, így elkerülhető a diéta monotonitása. A Prodimed termékei egyszerűen elkészíthetők, biztosítják a szervezet számára szükséges energiabevitelt, emellett egyedülálló módon tartalmazzák az összes fontos tápanyagot, ásványi anyagot és vitamint. Mindez hozzájárul ahhoz, hogy a diéta éhségérzet nélkül, hosszú távon fenntartható és folytatható legyen.