A Levendula Home célul tűzte ki, hogy páciensei részére szélesebb körű ellátási csomagot biztosítson. Ezért bevezettük a különböző szűrő csomagjainkat, amiben könnyedén megtalálható a saját elképzelés szerinti, vagy akár az orvosa által javasolt kivizsgálási csomag.

A betegségek megelőzése, a prevenció elsődleges célunk a szűrések során. Ennek ellenére természetesen a szűrés kapcsán a már meglévő, ismert betegségek aktuális állapotát, az alkalmazott kezelés optimális voltát is vizsgáljuk. Betegség felfedezése esetén gondozásban is ellátjuk pácienseinket.

Tekintettel arra, hogy nehezen összeegyeztethető a pácienseinknek az ideje az orvosi vizsgálattal, ezért kifejezett szűrőnapokat hoztunk létre, amiben a vizsgálatok 2-3 óra leforgása alatt elvégezhetőek.

A szűrést követően részletes leírást adunk az elvégzett vizsgálatokról, a feltárt eltérésekről, valamint életmódbeli tanácsokkal látjuk el pácienseinket.

Mennyi időt vesz igénybe a szűrés?

 

A teljes kivizsgálás mindössze egyetlen munkanapot vesz igénybe: ezekre a vizsgálatokra a keddi napokon kerül sor, amikor Ön reggel bejön a Levendula Homeba, és délelőtt már el is végezzük az összes fontosabb szűrővizsgálatot. Az eredmények kiértékelését 5 munkanapon belül belgyógyász szakorvosunk végzi el, az összefoglaló, az összes lelet alapján készülő írásos kiértékelését emailben vagy személyes átvétellel adjuk át Önnek. Ha szükséges, javaslatot teszünk a további vizsgálatokra, illetve az életmódban esetlegesen szükséges változtatásokra.

 

Szűrésre jelentkezhet személyesen vagy telefonon: + 36-23- 232 162

 

CSOMGJAINK:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

×

ÚJDONSÁG! Tisztelt Pácienseink!

 

Örömmel tudatjuk Önökkel, hogy 2020 október 1.-től a szolgáltatási palettánk speciális szűrő csomagokkal és laboratóriumi vizsgálatok elérhetőségének lehető legszélesebb körével bővül!

 

Gyermekek vérvételét alsó korhatár nélkül vállaljuk.

 

A vizsgálatokra bejelentkezés szükséges.

 

Recepció: 06-23-232-162

online: www.levendulahome.hu