A Levendula Home célul tűzte ki, hogy páciensei részére szélesebb körű ellátási csomagot biztosítson. Ezért bevezettük a különböző szűrő csomagjainkat, amiben könnyedén megtalálható a saját elképzelés szerinti, vagy akár az orvosa által javasolt kivizsgálási csomag.

A betegségek megelőzése, a prevenció elsődleges célunk a szűrések során. Ennek ellenére természetesen a szűrés kapcsán a már meglévő, ismert betegségek aktuális állapotát, az alkalmazott kezelés optimális voltát is vizsgáljuk. Betegség felfedezése esetén gondozásban is ellátjuk pácienseinket.

Tekintettel arra, hogy nehezen összeegyeztethető a pácienseinknek az ideje az orvosi vizsgálattal, ezért kifejezett szűrőnapokat hoztunk létre, amiben a vizsgálatok 2-3 óra leforgása alatt elvégezhetőek.

A szűrést követően részletes leírást adunk az elvégzett vizsgálatokról, a feltárt eltérésekről, valamint életmódbeli tanácsokkal látjuk el pácienseinket.

Mennyi időt vesz igénybe a szűrés?

A teljes kivizsgálás mindössze egyetlen munkanapot vesz igénybe: ezekre a vizsgálatokra a keddi napokon kerül sor, amikor Ön reggel bejön a Levendula Homeba, és délelőtt már el is végezzük az összes fontosabb szűrővizsgálatot. Az eredmények kiértékelését 5 munkanapon belül belgyógyász szakorvosunk végzi el, az összefoglaló, az összes lelet alapján készülő írásos kiértékelését emailben vagy személyes átvétellel adjuk át Önnek. Ha szükséges, javaslatot teszünk a további vizsgálatokra, illetve az életmódban esetlegesen szükséges változtatásokra.

Szűrésre jelentkezhet személyesen vagy telefonon: +36 23 232 162

Kedves Pácienseink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy átmenetileg az Ortopédia csomag a Hypertónia szűrőcsomag 60 év felett és a Diabetes szűrőcsomag nem elérhető!

A többi szűrőcsomagunkat változatlanul igénybe tudják venni. 

Szűrőcsomaggal való kérdés esetén az alábbi telefonszámon érdeklődhet: +36 70 410 7480

CSOMAGJAINK:

×

FIGYELEM! A mell ultrahang vizsgálat nem minösül emlőrák szűrésnek!

×

FIGYELEM! Egészségügyi intézményünkben kötelező a szájmaszk használata!

Bőrgyógyászati rendelésünknél várólistával dolgozunk, ezért lemondást a megadott időpont elött 24 órával tudunk elfogadni és így más páciensnek átadni a helyet. Amennyiben nem történik meg az időpont lemondása, úgy következő időpontot nem áll módunkban felkinálni. Mindenképp szíveskedjenek jelezni ha valamilyen oknál fogva nem tudnak megjelenni a rendelésen! Köszönjük a megértést!

ÚJ ÉPÜLETTEL, ÚJ SZOLGÁLTATÁSOKKAL BŐVÜLTÜNK
A B. Épületben jelenleg kardiológiával (Dr. Koós Csaba), nőgyógyászattal (Dr. Khatib Abdalla) és fogászattal (Family Smile Dental) várjuk a pácienseket.
B. épület címe: Törökbálint-Tükörhegy Honfoglalás utca 1/B
Az A épületben a szolgáltatások köre változatlan!
A. épület címe:  Törökbálint-Tükörhegy Honfoglalás utca 17.

LABOR, PCR teszt és IgG antitest kimutatás is a Levendula Home-ban!
COVID-19 PCR vizsgálati ára: 14.500 Ft -ra változott.
a COVID IgG antitest vizsgálat ára 11.000 Ft.

Hivatalos COVID PCR leletet adunk. A vizsgálatok elkészülésének ideje 1 munkanap.
Időpontfoglalás, recepció: 06-23-232-162
Időpontok:
PCR: Hétfő, Kedd, Csütörtök: 10:00-11:00-ig.
Vérvétel+IgG Antitest: Hétfő, Kedd, Csütörtök: 7:00-10:00